Personopplysninger

Med mindre kunden samtykker til noe annet, kan medinorge.no kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at medinorge.no skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Personopplysningene til kunder under 15 år kan ikke innhentes med mindre medinorge.no har samtykke fra foreldre eller foresatte. Kundens personopplysninger skal kun utleveres til andre hvis det er nødvendig for at selgeren skal få gjennomført avtalen med medinorge.no, eller i lovbestemte tilfelle. Nødvendige opplysninger er: Fullt navn, adresse, postnummer, sted, telefonnummer og e-postadresse. medinorge.no kan kun innhente kjøperens personnummer dersom det er saklig behov for sikker identifisering og slik innhenting er nødvendig

Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til retting, sperring, sletting, etc. etter personopplysningsloven, kan du sende en e-post til [email protected]

Vi vil aldri selge noen kunders informasjon til noen tredjepart. Dette er vårt løfte til deg som kunde. All informasjon samlet på dette nettstedet vil kun bli brukt av medinorge.no .En måned etter at bestillingen er plassert, kredittkortinformasjonen din blir automatisk slettet fra vår database. Ditt personvern ervår første og største bekymringen. Vi forstår at du ønsker å være i stand til å handle på nettet og ikke å gi bort din personlige informasjon til å gjøre det.

Begrensninger: Selv om vi prøver vårt beste for å sikre ditt personvern og sikkerhet, og ser alltid å bruke den beste tilgjengelige og testet teknologier for å vokte og beskytte våre nettsider og våre kunder, står vi overfor de samme risikoene som alle Internett-selskaper.

Cookies

Vår nettbutikk inneholder såkalte cookies. I følge loven om elektronisk kommunikasjon, som trådde i kraft den 25. juli 2003, skal alle som besøker et websted med cookies få informasjon om det.
Du kan se deg rundt i nettbutikken uten cookies, men du kan ikke handle. Vi bruker cookies for å håndtere innholdet i din handlekurv. Det er en tekstfil som lagres på din datamaskin. Vi lagrer også informasjon om du har valgt å se kategorisidene med eller uten bilder.
Dersom din webleser eller brannmur er innstilt til å hindre lagring av cookies kan du kontakte oss på [email protected] for å levere din bestilling.